Başarılı Spor Yönetmeni İGÜ’de

NTV Spor kanalının başarılı spor yönetmenlerinden Ceyhun Şenkal İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğr. Gör. Gamze Gezginci’nin danışmanlığında Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin “Çekim Teknikleri” dersi kapsamında her hafta düzenli olarak çekilen ve birbirinden ünlü konukların yer aldığı “Güncel Spor” adlı programının son konuğu NTV Spor kanalının Spor Yönetmeni Ceyhun Şenkal oldu.

‘Türkiye’de dünden bugüne spor yayıncılığı’ hakkında bilgi veren Şenkal, spor basınının günümüzde geldiği noktayı, spor dalları ve taraftar ilişkilerini, bir spor programının nasıl yönetileceğini tüm detaylarıyla öğrencilere aktardı.

Programın ardından Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünün sorularını yanıtlayan Ceyhun Şenkal, meslek hayatı ve sektör hakkında öğrencilerle önemli bilgiler paylaştı.