English
İstanbul Gelişim Üniversitesi İngilizce Çevirmenlik bölümü Ön Lisans öğrencileri, 14 Aralık 2011 tarihinde Kültür ve Sanatta Sorunlar adlı konferansa katıldılar.
Leeds Metropolitan Üniversitesi Kültür Politikaları ve Planlama Bölümü’nden Profesör Franco Bianchini ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürü Hüseyin Öztürk’ ün konuşmacı olarak yer aldığı seminer, Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’ nde gerçekleşti.
Kültür ve sanat yöneticilerini, kültür politikaları alanında çalışan araştırmacı ve akademisyenleri, kültür kurumları ve sivil toplum örgütlerini yakından ilgilendiren kültüre katılım sorununu Profesör Franco Bianchini, Leeds Metropolitian Üniversitesi tarafından yürütülen ve İngiltere Sanat Konseyi’nin desteklediği “İngiltere’de Sanata Katılım” başlıklı uluslararası projede elde edilen veriler etrafında tartışıldı.
Kültür ve sanat endüstrisinin hızla büyümeye devam ettiği İstanbul’da, geride bıraktığımız İstanbul 2010 Kültür Başkenti deneyimiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin kültür ve sanata katılım konusunda gerçekleştirdiği projeleri ve girişimleri Kültür Müdürü Hüseyin Öztürk anlattı.
0212 422 06 70 - bilgi@gelisim.edu.tr
© 2011 - Gelişim Üniversitesi Bilgi İşlem D.B.
twitter.com/gelisimedu | facebook.com/gelisimedu | rss | site haritası |iletişim