Aşkın Konferansı

Balinler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Veysi Balin, 14 Aralık 2017 Perşembe günü, tecrübelerini bir dünya üniversitesi olma yolunda ilerleyen üniversitemiz gençleri ve öğretim elemanları ile paylaşmak adına bir konferans vermiştir. Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü’nün düzenlemiş olduğu “Aşkın Konferansı” saat 13:00’da Taşkent Konferans Salonu’nda (A Blok) yiyecek içecek ikramı ile başlamıştır. Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünün yanı sıra Dış Ticaret ve Lojistik bölümlerinden de öğrencilerin katıldığı konferansta Veysi Balin Ekonomi, İşletme, Dış ticaret, Tekstil, Hazır giyim ve  Moda tasarım vb. konulara değinmiştir. Konferansın sonunda konuğumuz dinleyicilerin sorularını cevaplamıştır ve katılımcıları fabrika gezisine davet etmesinin ardından birer not defteri hediye etmiştir. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Durdu Kamuran Güçlü’nün Veysi Balin’e plaketini takdim etmesiyle konferans sona ermiştir.

Tarih:  14.12.2017 /13.00

Yer:     Taşkent Konferans Salonu (A Blok)

Konuk: Veysi Balin (Balinler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı)

Eklenme Tarihi:   3 Ocak 2018 Çarşamba