Erasmus Eğitim Verme Hareketliliği

Erasmus Eğitim Verme Hareketliliği Kapsamında Öğretim Görevlilerinin Üniversitemize Ziyareti

Üniversitemizin Erasmus programı kapsamında ikili işbirliği anlaşmasının bulunduğu Çek Cumhuriyeti ‘Soukroma Vysoka Skola Ekonomicka Znojmo’ üniversitesinden Ph. Dr. Marketa Sanalla ve Phd. Ing. Vera Plhonova isimli öğretim üyeleri, üniversitemizi ziyaret ederek eğitim faaliyetlerine katılmıştır.

Yönetim, Etik Davranış, Yeni Medya Araştırmaları ve İletişim alanlarında uzmanlıkları bulunan öğretim üyeleri, bir haftalık programları kapsamında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Radyo Televizyon ve Sinema bölümleri öğrencilerimize eğitim vermişlerdir. Eğitim verme hareketliliği kapsamında ‘‘Demokrasi Mücadelesinde Yeni Bir Araç Olarak Yeni Medya (New Media as the New Fighter in the Struggle for Democracy)’’ ve ‘‘Kamu Yönetiminde Etik Davranış’’ (Ethical Behavior in Public Management) isimli sunumları gerçekleştiren öğretim üyeleri, öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplamıştır.

Üniversitemiz rektörlüğü, dekanlığı ve dış ilişkiler ofisine de ziyaretler gerçekleştiren öğretim üyeleri, iki üniversite arasındaki mevcut işbirliğinin akademik ve araştırma çalışmalarında da geliştirilmesine yönelik görüşlerini paylaşarak bu doğrultuda atılabilecek adımları tartışmışlardır.

Eklenme Tarihi:   10 Mart 2014 Pazartesi