İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın İ. İlhami KOÇ Üniversitemizi ziyaret etti.

Sayın Koç Mütevelli heyeti başkanımız Sayın Abdulkadir GAYRETLİ’yi makamında ziyaret etti.  Sayın Gayretli ile Koç, İl müdürlüğü ve Gelişim Üniversitesi arasında yapılabilecek ortak çalışmalar ve karşılıklı iş birliği konusunda bilgi paylaşımda bulundu. Sayın GAYRETLİ yapılacak ortak proje ve çalışmalar konusunda Gelişim Üniversitesinin hazır olduğunu ve memnuniyetini dile getirdi.

Görüşmenin ardından Sayın Koç  BESYO  öğrencileri ile 60 dakikalık bir söyleşi gerçekleştirdi. Bu söyleşide Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünün yapısı, hizmet alanları, yönetim şeması konularına değindi. Ayrıca yapılması düşünülen ortak projelerde öğrencilerin yer almasından memnuniyet duyacağını belirtti.

Söyleşinin ardından yapılan toplantıda Gelişim Üniversitesi/ BESYO ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılacak ortak proje ve çalışmalar görüşüldü. Görüşmeler neticesinde birçok konuda ortak çalışmaların ve işbirliğinin yapılmasına karar verildi.

Toplantıya Katılanlar

·         Yrd. Doç. Dr. M. Zahit SERARSLAN ( G.Ü. Beden Eğitimi Ve spor Yüksek Okulu Müdürü )

·         İ. İlhami KOÇ   (  İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü  )

·         Yrd. Doç. Dr. Kubilay ÇİMEN   ( Gelişim Üniversitesi / BESYO / Öğretim Üyesi )