STAJ UYGULAMALARI İŞLEYİŞ ESASLARI

·  Staj yapılacak dış paydaşların ( 33 anlaşmalı kurum ) listesine tüm öğrenciler ve tüm öğretim elamanları BESYO GELİŞİM WEB sitesinden ulaşabilir.

·  Öğrenciler kriterlere uygun olmak kaydı ile kendilerinin belirledikleri başka bir kurumda da staj uygulamasını gerçekleştirebilir.

·  Staj dosyalarının “Öğrenci Günlük Çalışma Raporu” başlıklı bölümlerinin vize haftasına kadar geride kalan tüm haftaların ( 8 hafta ) doldurulması gereklidir.

·  Ek 2, Ek 3, Ek 4  belgeleri doldurularak imzalatılması ve  Ek 5 belgesinin ise, staj yapılan kurumda doldurulması ve imzalatılması gereklidir.

·  Anlaşmalı kurumların listesi “ÜNİVERSİTEMİZİN PROTOKOL İMZALADIĞI KURUMLAR” başlıklı haber içeriğinde mevcuttur.

Eklenme Tarihi:   18 Ekim 2017 Çarşamba