İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

2. Rize Üniversite Tanıtım Fuarı'na Katıldık.

 

Rize Valiliği (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) tarafından organize edilen ve Ali Metin Kazancı Rize Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Rize 2. Üniversite Tanıtım Fuarı büyük ilgi gördü. Üniversitemizi  Halkla İlişkiler Uzmanları Sn. Kaan KIVANÇ Sn. Selahattin SÖYLEMEZ ve Sn. Fahri GÖZÜTOK temsil etti.
 
Üniversitemiz yanı sıra gerek devlet gerekse vakıf 25 üniversitenin katıldığı fuara rizedeki öğrenci ve veliler ile birlikte çevre ilçelerdende öğrenciler akın etti. Yöresel oyunlar ve türküler gerekse yemekleri ile fuar bir şölene dönüştü. Misafir üniversitelere Rizeyi tanıma Kendilerini tanıtma imkanı sunulan fuara ilgi yoğun oldu.
 
Törende protokol konuşmacıları Rize Valisi Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Yurt Dışı Eğitim Başkanlığı Şube Müdürü Harun KARCI, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman KARAMUSTAFA ve Rize Milli Eğitim Müdürü Saffet YILDIRIM yaptıkları konuşmalarda, katılımcı 26 üniversiteye ve organizasyonu tertip eden kurum ile emeği geçenlere teşekkür etti. Fuara katılan üniversitelerin temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.
 

2. Rize Üniversite Tanıtım Fuarı'na Katıldık. Eklenme Tarihi: :   14 Ocak 2013 Pazartesi

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS