İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

2012-2013 Mezuniyet Töreni

2012-2013 Mezuniyet Töreni

Gelişim Üniversitesi'nde, 2012/2013 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle  birlikte ön lisans programlarından mezun olan öğrencilere coşkulu bir tören düzenlendi. 21 Haziran 2013 Cuma günü, İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende Gelişim Üniversitesi öğrencileri üniversite yolculuğunu bitirip, yaşam yolculuğuna adım atmış oldu.

Törene Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ, Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Zekai ORHAN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa NURSOY ile Gelişim Üniversitesi'nin tüm seçkin akademik-idari kadrosu,  çiçeği burnunda mezunları ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunan törenin açılışında, ilk konuşmayı Gelişim Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Zekai ORHAN yaptı. Mezunlarını kutlayan ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyen ORHAN, Gelişim Üniversitesi'nin  öğrencilerini mezun eden akademisyenlere de ayrıca şükranlarını sunduklarını belirterek konuşmasını tamamladı. 

Gelişim Üniversitesi Rektör  Vekili Prof. Dr.  Osman Zekai ORHAN’ın ardından kürsüye davet edilen Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ, konuşmasına gençlerin mezuniyet sevincini tüm heyecanıyla paylaştığını belirterek başladı. Gelişim Üniversitesi'nin gelecek planlarına dair açıklamalarda bulunan Sayın GAYRETLİ, iyi birer insan ve meslek elemanı yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Abdülkadir GAYRETLİ, öğrencilerin eğitim hayatlarında gösterdikleri başarıyı tebrik ederek mezunları sevgiyle uğradıklarını ifade etti.

Mezuniyet töreninde okul 1. 2. ve 3.’lerine plaketlerini ve Yüksek Onur Belgelerini Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ ve Rektör Vekili Osman Zekai ORHAN takdim etti.

Dereceyle mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin plaketlerinin takdiminden sonra program sıraları ile birlikte,  tüm mezunlar diplomalarını almak üzere sahneye çıktılar. Mezuniyet Şöleni, mezuniyet yemini ve kep atma töreni ile devam etti. Gelişim Üniversitesi Mezunlarına, yaşamlarında başarılar ve esenlikler dileriz.

2012-2013 Mezuniyet Töreni Eklenme Tarihi: :   28 Haziran 2013 Cuma

Cem Öğretir, İGÜ'de öğrencilerle bir ara...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Tel...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS