İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

2013-2014 Akademik Açılış Töreni

2013-2014 Akademik Açılış Töreni

2 Ekim 2013 Çarşamba günü Gelişim Üniversitesi konferans salonunda gerçekleşen İstanbul Gelişim Üniversitesi 2013 – 2014 Akademik Yıl açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Tören Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ, Rektör Prof. Burhan AYKAÇ, Akademik, İdare çalışanların ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış töreninde akademisyenlere ve öğrencilere seslenen Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Burhan AYKAÇ İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin genç bir üniversite olduğuna vurgu yaparak, bu genç yapının dinamizmini bir avantaja dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu çerçeve içerisinde üniversitenin Türkiye’nin 2023 vizyonuna paralel adımlarla vizyonunu oluşturmakta olduğunu, bu vizyon çerçevesinde başarı, insan ve bilim odaklı bir yapılanma oluşturulduğunu, üniversite yönetiminin bilimsel her proje için kapısının yılın 365 gün 6 saati açık olduğunu vurguladı.

Rektör Burhan AYKAÇ’ın ardından konuşma yapan Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Abdulkadir Gayretli de yaptığı konuşmada 2013-2014 yılının Gelişim Üniversitesi için altın bir yıl olacağına ve mevcut öğretim kadrosuna katılan akademisyenlerle yaratılan dinamik yapının Gelişim Üniversitesini dünyanın sayılı üniversiteleri arasına sokacağına olan inancını vurguladı. Tören Gelişim Üniversitesi bünyesinde düzenlenen kokteyl ve fotoğraf çekimleri ile son buldu

2013-2014 Akademik Açılış Töreni Eklenme Tarihi: :   4 Ekim 2013 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS