İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Bursa Fen Bilimleri Dershanesi Üniversitemizi Ziyaret Etti

Bursa Fen Bilimleri Dershanesi Üniversitemizi Ziyaret Etti

Bursa Fen Bilimleri Dershanesi 200 kişilik öğrenci grubu 3 Şubat 2014 Pazartesi günü 6 öğretmen eşliğinde Üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemiz yakından görüldüğünde öğrencilerin motive olacağı düşünülerek yapılan gezide öncelikli olarak konferans salonumuzda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Burhan AYKAÇ’ın açılış konuşmasıyla başlayan eğlenceli bir konser düzenlendi. Ardından gezi programı çerçevesinde Güzel Sanatlar Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Merkez kampüs alanı gezdirildi.

Üniversitemiz bünyesinde ki laboratuvarları ve teknik eğitim atölyelerine yoğun ilgi gösteren ve Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda Üniversitemiz tanıtım filmini izleyen öğrenciler, Üniversitemizin kampüs ortamı, eğitimi, sosyal aktiviteler ve öğrenci yaşamı gibi merak ettikleri konular hakkında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü personelinden bilgi aldılar.

 Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Bursa Fen Bilimleri Dershanesi öğrencileri ve öğretmenleri, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni tanımaktan ve iyi ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar. İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi olarak bizde kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bursa Fen Bilimleri Dershanesi Üniversitemizi Ziyaret Etti Eklenme Tarihi: :   6 Şubat 2014 Perşembe

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS