İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Desen ve Motif Sergisi

Desen ve Motif Sergisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi  Meslek Yüksekokulunda DESEN VE MOTİF SERGİSİ” açıldı.

     İstanbul Gelişim Ünivesitesi Öğretim Görevlisi Mustafa GÜNAY’ın düzenlediği, Mimari Restorasyon  Ve Grafik Tasarım bölümü öğrencilerinin, Osmanlı, Yunan ve Mısır mimari motif ve desenleri ,İznik Çini desenleri ile İnsan figürü desen çalışmalarından oluşan “DESEN VE MOTİF  SERGİSİ” 14.01.2014 tarihinde Gelişim Meslek Yüksekokulu sergi salonunda  açılışı yapldı.

     Yoğun katılımın olduğu serginin açılışını Rektör Prof Dr. Burhan AYTAÇ, Rektör Yardımcısı Prof Dr. F.Rıfat ORTAÇ   MYO. Müdürü Doç. Dr. Mustafa NURSOY  Sosyal Bilimler Enstütüsü Müdür yrd. Doç. Dr. Kutay KARACA  ve Öğretim Görevlisi Mustafa GÜNAY yaptı.

Açılış konuşmasında Rektör Prof Dr. Burhan AYTAÇ; bu tarz sanatsal etkinliklerin desteklenmeye devam edileceğini  vurgulayarak, sergide eserleri bulunan öğrencilere başarılar diledi. Ardından konuşma yapan Öğretim Görevlisi Mustaa GÜNAY ; Üniversite bünyesinde Bu tarz sanatsal organizasyonların geleneksel hale getirilerek  her yıl çeşitli temalarla devam edeceğini  söyleyerek, sergiye yoğun katılımdan dolayı memnun olduğunu belirtti.

Desen ve Motif Sergisi Eklenme Tarihi: :   17 Ocak 2014 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS