İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Doç.Dr. Cenk Eray Yıldız ile Kalp ’ten bir söyleşi

Doç.Dr. Cenk Eray Yıldız ile Kalp ’ten bir söyleşi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu, SEM ile Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümlerinin ortaklaşa düzenlediği, "Doç.Dr. Cenk Eray Yıldız ile Kalp ’ten bir söyleşi" etkinliği 25 Aralık 2013 Çarşamba günü konferans salonunda yapıldı. 

Doç.Dr. Cenk Eray Yıldız; Eğitim, Sağlık, Pozitif bilimler, Kalp mucizesi, Sağlık çalışanı olmak, Stres ve Stresi yönetme, Farkındalık, Kalp tarihçesi, Kalp ve özellikleri, Kalp ve İnsan Sağlığını etkileyen psikolojik olaylar, Kalp ve damar hastalıkları, minik kalpler, Kalp ve damar hastalıklarında güncel tedaviler gibi konular hakkında bilgiler vererek öğrencilere Kalp sağlığı ile ilgili önerilerde bulundu. Ayrıca; Yıldız, sağlık sektöründe görev almak isteyen öğrenciler için, sektörle ilgili ayrıntılı bilgilerde verdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Mustafa NURSOY, MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Halil Yekin GÜZEL ve Öğr. Gör. Hüseyin TAŞ ile Öğretim Görevlilerinin katıldığı etkinliğe öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Seminer sonunda, MYO müdürümüz Doç.Dr. Mustafa NURSOY tarafından Doç.Dr. Cenk Eray Yıldız’a üniversitemiz adına plaket takdim edildi.

Doç.Dr. Cenk Eray Yıldız ile Kalp ’ten bir söyleşi Eklenme Tarihi: :   6 Ocak 2014 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS