İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Gökkuşağı Koleji uluslararası öğrencileri ‘Ergenlik Dönemi’ ile ilgili bilgilendirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Gökkuşağı Koleji Beylikdüzü ve Bahçeşehir Kampüsü 200’den fazla uluslararası öğrencisini ‘ergenlik dönemi’ ile ilgili sunum için ağırladı. Sunum, İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rustamzadeh tarafından yapıldı.

Gökkuşağı Koleji Beylikdüzü ve Bahçeşehir Kampüsü’nün 200’den fazla uluslararası öğrencisine, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde ‘ergenlik dönemi’ ile bilgilendirme sunumu yapıldı. Ergenliğin, bireyin gelişim süreci içerisinde çocukluk döneminin bitişiyle beraber sözü edilen dönemin başlangıcından fizyolojik olarak erişkinliğe ulaşıncaya kadar geçen bir gelişim dönemi olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rustamzadeh, “Ergenlik, çocukluğun sona ermesiyle, toplumsal yaşamda sorumluluk alma dönemi olan yetişkinlik döneminin başlangıcı arasında kalan bir gelişim süreci olarak tanımlanabilir” ifadelerini kullandı.

Ebeveynlerin gençlerin ergenlik döneminden korktuğunu belirten Rustamzadeh, ergenlik sürecinin herkes için fırsat olduğunu ifade etti. Rustamzadeh, “Ergenlikte hayatta yepyeni bir aşamayı keşfetmek ve yeni zorluklarla yüzleşmek için bir fırsattır” diye konuştu.

Gökkuşağı Koleji uluslararası öğrencileri ‘Ergenlik Dönemi’ ile ilgili bilgilendirildi Eklenme Tarihi: :   13 Aralık 2019 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS