İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ, İtalya’da değerlendirme toplantısına katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin stratejik ortağı olduğu “New Opportunities Of Employment For Social İnclusion Of Women With Disabilities” isimli Avrupa Birliği Erasmus+ Projesi’nin 2’nci değerlendirme toplantısı 1-4 Temmuz 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Torino kentinde tüm ortakların katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının ev sahipliğini Istituto Dei Sordi Di Torino kurumu üstlendi. Toplantının katılımcıları aynı zamanda ev sahibi tarafından organize edilen, engelli kadınların iş arama ve iş bulma fırsatlarını artırıcı yöntemlerin anlatıldığı kısa süreli bir eğitim programına da dâhil oldular.
 
Gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni temsilen Proje Koordinatörü Melike Çetin, Kariyer Geliştirme Müdürü Öğr. Gör. Fırat Demirkol, Fizyoterapi ve Ergoterapi alanında engellilere yönelik çalışmaları ile Dr. Gülşah Kınalı katılım gösterdi.
 
Ekim ayında başlayan ve amaçları doğrultusunda birinci fazı başarı ile tamamlanan projenin 3’üncü değerlendirme toplantısı 28-29 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İstanbul’da yapılacaktır.

İGÜ, İtalya’da değerlendirme toplantısına katıldı Eklenme Tarihi: :   12 Temmuz 2019 Cuma

İran-İsrail gerilimi piyasaları vurdu! A...

İran’ın 13 Nisan Cumartesi akşamı İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anl...

Eklenme Tarihi: :   17 Nisan 2024 Çarşamba

60’ıncı Kütüphane Haftası'nda Rektör Pro...

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında İs...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS