İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Öğrenci Kaynaşması” etkinliği düzenledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu “Uluslararası ve Türk Öğrenci Kaynaşması” adını verdiği etkinlikte bir araya geldi. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şahin Gök, yükseköğretimde cazibe merkezi olmaya başlayan Türkiye’nin tanınırlığını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) , uluslararası öğrencileri ile Türk öğrencilerini bir araya getiren “Uluslararası ve Türk Öğrenci Kaynaşması” etkinliğinde buluştu. İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu olarak etkin ve kaliteli yabancı dil öğretimi verdiklerini belirten YDYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şahin Gök, “Bunun yanında her geçen gün tarihi ve kültürel etki alanlarında gücünü ve varlığını hissettiren, yükseköğretimde cazibe merkezi olmaya başlayan Türkiye’nin tanınırlığını artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Her renkten ve kültürden genç insanları bir araya getirdiklerine vurgu yapan Gök, “Onları  'simit, kurabiye, çay' gibi Türk kültürüne özgü lezzetlerimizle tanıştırarak, simit tadında arkadaşlıklar ve çay sıcaklığında dostluklar kurmalarını sağlıyoruz. Dünyanın farklı coğrafyalarında gün be gün görmeye alışık olduğumuz ve giderek küresel bir tehdit haline gelen ırkçılık ve şiddet olaylarının etkisini azaltmayı da amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Öğrenci Kaynaşması” etkinliği düzenledi Eklenme Tarihi: :   7 Ekim 2019 Pazartesi

İGÜ, Irak’ta öne çıkan 4 üniversite ile ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Irak’ta bulunan Alnoor Üniversitesi, Nort...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Sağlık Haftası’nda “Benim Sağlığım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Dünya Sağlık Haftası vesilesiyle Rektör P...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS