İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Öğrenciler, 3’üncü fotoğraf sergisini açıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Medya ve İletişim Bölümü tarafından düzenlenen ‘Nostalji & İstanbul – 3’ fotoğraf sergisi, 1 Nisan 2019 Pazartesi gününden itibaren bu kez ‘İstanbul & İbadethaneler’ temasıyla sevenleri ile buluşuyor.

Bölüm başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Bülent Öner tarafından organize edilen sergi öncesinde medya ve iletişim bölümü öğrencilerinin katılımıyla fotoğraf yarışması gerçekleştirildi.

Gazetecilik öğrencisi olmaları sebebiyle, fotoğraf çekimine yatkınlıklarının artırmayı amaçladıklarını belirten Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Bülent Öner, “Bu proje vasıtasıyla başarılarını da taçlandırmış oluyorlar. Öğrencilerin özellikle cep telefonları ile İstanbul’un değişik semtlerinde çektikleri ibadethanelere ait fotoğrafları öğrencilerden oluşan 12 kişilik jüri ile beraber değerlendiriyoruz” diye konuştu.

150 fotoğraf arasından dereceye giren 24 fotoğraf ise ‘Nostalji & İstanbul – 3’ ‘İstanbul & İbadethaneler’ temalı sergide gösterilmeye hak kazandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük Binası A Blok Fuaye alanında gerçekleşecek olan sergi, Nisan ayı boyunca fotoğraf severlerle buluşacak.

Öğrenciler, 3’üncü fotoğraf sergisini açıyor Eklenme Tarihi: :   1 Nisan 2019 Pazartesi

60’ıncı Kütüphane Haftası'nda Rektör Pro...

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında İs...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma

Bulmacalardan esinlenen göz alıcı eserle...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafınd...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS