İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Prof. Dr. Gökhan Malkoç İle Söyleşi

Prof. Dr. Gökhan Malkoç İle Söyleşi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Kulübünün etkinliğinde, Türk Psikologlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Gökhan MALKOÇ tarafından 9 Aralık 2013 günü İstanbul Gelişim Üniversitesinde "Psikoloji Mezunlarının Bugünü ve Yarını" adlı seminer düzenlenmiştir.

Prof. Dr. Gökhan MALKOÇ konuşmasına Türk Psikologlar Derneğinin üstlendiği misyonu öğrencilere aktardıktan sonra Türkiye'de psikolojiye, psikoloji mezunlarına bakış açılarına, ülkemizde bu konularla ilgili sorunlara değindi. Psikoloji öğrencilerini de yakından ilgilendiren meslek yasası konusunda da görüşlerini ve tavsiyelerini dile getiren MALKOÇ Türk Psikologlar Derneğinin tam yetkisi bulunan akreditasyondan ve bunun öneminden de bahsetti.

Seminerin son bölümlerinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan MALKOÇ, psikoloji bölümünde okuyan her öğrencinin büyük sorumlulukları olduğuna vurgu yaptı. Dernek olarak aralarında organik bağ bulunduğunu ve ekonomik olarak desteklediklerini belirttiği Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubundan bahseden Prof. Dr. Gökhan MALKOÇ öğrencilerin bu grup etkinliklerinde yer almaları gerektiğini belirtti.

Prof. Dr. Gökhan Malkoç İle Söyleşi Eklenme Tarihi: :   28 Kasım 2013 Perşembe

İGÜ, Irak’ta öne çıkan 4 üniversite ile ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Irak’ta bulunan Alnoor Üniversitesi, Nort...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Sağlık Haftası’nda “Benim Sağlığım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Dünya Sağlık Haftası vesilesiyle Rektör P...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS