İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Prof. Dr. Gümüşoğlu, GastroBilgiç Söyleşi Günlerinin konuğu oldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Firdevs Gümüşoğlu’nu GastroBilgiç Söyleşi Günleri kapsamında konuk etti.

Gastronomi Bölümü öğrencileri Ayşe Nur Tevrüz, Cemre Pelin Demir, Esra Nur Özdemir, Faruk Karapınar, Emrah Özaltın ve Erkan Geven tarafından organize edilen buluşmada; 1980 yılı öncesi ve sonrasında ilk ve orta öğretimde okutulan ders kitaplarında cinsiyet ve toplumsal cinsiyet konularını farklı bir bakış açısı ile değerlendiren Prof. Dr. Gümüşoğlu, “Toplumsal Cinsiyet" başlıklı bir de sunum yaptı.  Gümüşoğlu, Eğitim, ekonomi, siyaset, hukuk, kültür, aile içi ilişkiler ve psikoloji açısından kadının toplumsal yerine, karşılaştığı sorunlara ve bu alanda son yıllarda atılan adımlara değindi.

İGÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, söyleşi sonunda Prof. Dr. Gümüşoğlu’na eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Prof. Dr. Gümüşoğlu, GastroBilgiç Söyleşi Günlerinin konuğu oldu Eklenme Tarihi: :   10 Nisan 2019 Çarşamba

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS