İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Üniversite öğrencileri gastronomi bilgi yarışmasıyla eğlendi

Geleceğin şeflerinin, doğru bilgiye doğru kaynakla ve doğru şekilde ulaşmasını hedefleyen ve bu yönde attığı adımla üniversitelerde gastronomi bölümü öğrencileri ile bir araya gelmeye devam eden dijital platform Kısık Ateş’in son durağı İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) oldu.

Şef Ramin Nuriyev’in “Yabancı Bir Ülkede Kendini, Kültürünü Tanıtmak ve Kariyer Önerileri” konulu semineriyle başlayan etkinlik, Ulusal Aşçılık Kampı’nda başlayan ve büyük ilgi gören Kısık Ateş Bilgi Yarışması ile devam etti.

İGÜ Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen, Kısık Ateş editörlerinden Açgezenler’in moderatörlüğünde gerçekleşen bilgi yarışması, gastronomi, genel kültür ve mutfak bilgileri soruları ile İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerine eğlenceli anlar yaşattı.

Yarışmanın ardından İGÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri Ecrin Sarı 3’üncülük, Faruk Karapınar 2’ncilik ve Uğurcan Agşahin 1’incilik dereceleri ile yarışmanın kazananları oldu. Kazananlara Kısık Ateş’in Kariyer Kiti hediye edildi.


Üniversite öğrencileri gastronomi bilgi yarışmasıyla eğlendi Eklenme Tarihi: :   6 Kasım 2018 Salı

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS