İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Usta Çıraklar: Alternatif Kariyer Yolculukları

Usta Çıraklar: Alternatif Kariyer Yolculukları

Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü, “Usta Çıraklar: Alternatif Kariyer Yolculukları” konulu semineri Yrd. Doç. Dr. Mine Afacan Fındıklı hocamızın öncülüğünde düzenlemiştir. 10 Mart Pazartesi günü, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen seminerin konuğu İzmir, Yaşar Üniversitesi (YÜSEM) Yetişkin Eğitimi uzmanı Uğur Zat olmuştur.

Düzenlenmiş olan etkinlik; öğrencilerimizin  sosyal medya ve bilişim teknolojilerini etkin kullanmaları açısından “Usta”, hayata dair edinecekleri deneyimlerin henüz başında ve bu sebeple eğitime ihtiyaçları olmaları sebebiyle “Çırak” oldukları anafikri doğrultusunda kurgulanmıştır.  

 Değişen yeni jenerasyon değerleri çerçevesinde yeniden şekillenen İnsan Kaynakları Yönetimi süreçleri, işe alım ve mülakat teknikleri, CV oluşturma gibi teknik konulardaki örneklemelerle seminer sonlandırılmıştır.

Seminerin gerçekleşmesinde değerli katkılarını ve bilgi birikimini bizden esirgemeyen Sayın Uğur Zat’a  ve katılımlarından dolayı sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü

Usta Çıraklar: Alternatif Kariyer Yolculukları Eklenme Tarihi: :   20 Mart 2014 Perşembe

İGÜ, Irak’ta öne çıkan 4 üniversite ile ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Irak’ta bulunan Alnoor Üniversitesi, Nort...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Sağlık Haftası’nda “Benim Sağlığım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Dünya Sağlık Haftası vesilesiyle Rektör P...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS