İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - Sosyoloji

Burcu Erdoğan

Merhaba arkadaşlar ben Burcu Erdoğan. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nün ilk mezunlarındanım. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde okumuş olmanın bana kazandırdığı vizyon sayesinde, geleceğimi emin adımlarla çizdim.

Öncelikle üniversitede öğrenci olduğum süreçte bölümümün temsilciliği, kulüp başkanlığında ve öğrenci konseyinde aktif olarak yer aldım. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin öğrencilik hayatım boyunca bana açtığı kapılar ve mezun olduktan sonraki sürecimde bana gereken tüm desteği vermesi sayesinde şuanda bir özel okulda öğretmen olarak çalışmaktayım. İGÜ Mezunlar Derneği size mezun olduktan sonraki sürecinizde tüm desteği sağlayıp, iş istihdamınız için gerekli çalışmaları yapacaktır. Tüm mezunlarımızı üye olmaya bekliyorum.