İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık

Seren Kaya

Üniversiteye adım attığımız andan itibaren hem okulun sağlamış olduğu imkânlar hem de donanımlı hocalarımızın varlığı öğrenim hayatımız boyunca bizlere her adımımızda destek oldu.

Mesleğimizle ilgili dersleri alanında uzman hocalarımızdan öğrenme imkânımızın yanı sıra alanlarımızla ilgili seçmeli derslerimizle de bilgilerimizi destekleme fırsatı bulduk. İstanbul Gelişim Üniversitesi; kütüphanedeki geniş kitap seçeneği, ulaşmamıza olanak sağladıkları sayısız veri tabanı ve her zaman kullanıma hazır bulunan teknolojik altyapıyla araştırma yapmak isteyen herkese kucak açmaktadır. Tüm bunların yanı sıra deneyimli hocalarımızın yardımlarıyla kurmuş olduğumuz öğrenci kulüpleri ile de sosyal alanlarda faaliyet gösterme aynı zamanda sektörle temas etme imkânına sahip olmuş bulunmaktayız. Bununla birlikte bu temaslar sayesinde üniversite hayatımız devam ederken kendi alanlarımızda faaliyet gösterme imkânı yakalamış olduk. Mezun olduktan birkaç ay sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun Lojistik Programında Öğretim Görevlisi olarak faaliyet göstermeye başlamış bulunmaktayım.  Hem İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin ilk mezunlarından olmamın hem de bu deneyimli kurumda çalışıyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.