Ara Sınav Duyurusu (2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı)

Ara sınav tarihi: 30 Kasım 2020 Pazartesi - 6 Aralık 2020 Pazar

Sınavların yapılış türü: Online

Sınav türü: Çoktan seçmeli (test) veya klasik

Sınav programı: OBİS ve LMS’de ara sınav programı ilan edilmiştir.

Sınav saati ve süresi: Sınav saati ve sınav süresi sınav programında belirtilmiştir. Verilen sınav süresinin sonunda sınav tamamlanmış olacaktır. Örneğin sınav programında sınav saati 12.00 olan 40 dakikalık sınav 12.40’da sonlanacaktır. Sınav süresi soruların zorluk derecesine göre verilmiştir.

Çoktan seçmeli sınav türü: 20 soru sorulacak ve her öğrenci için sorular ve cevap seçenekleri değişecektir. Çoktan seçmeli türündeki sınavlar https://sinav.gelisim.edu.tr/ adresinden yürütülecektir.

Klasik sınav türüEn az 2 ve en fazla 4 soru sorulacaktır. Soru sayısına ve soruların zorluk derecesine göre en fazla 60 dakika süre verilecektir. Klasik sınavlar https://lms.gelisim.edu.tr adresinden yürütülecektir.

Klasik sınavlarda cevap kâğıtlarının LMS' e yüklenmesi: Cevap kâğıtları LMS’e yüklenmiştir. Klasik sınavlar için önceden birer kopya elinizde hazır bulundurunuz. Cevaplarınızı gönderilen örnek kâğıtlar üzerine okunaklı olarak yazınız ve sınav süresi içinde cevap kâğıdınızı LMS'e PDF olarak yükleyiniz.

(Cevap kâğıdı için tıklayınız: PDF dosyası olarak indir | WORD dosyası olarak indir )

UYARI

Lütfen sınav süresine dikkat ediniz. İlan edilen gün ve saatte sınava girebilirsiniz.

Sınavda sorun yaşamamanız için sınavlarınıza katılmadan önce LMS giriş sayfasında yayınlanmış olan “ONLINE SINAV KILAVUZU”nun dikkatle okunması gereklidir (Sınav Kılavuzu için tıklayınız).

Online sınavlara katılırken Google Chrome web tarayıcısının güncel sürümünün kullanılması önem arz etmektedir.

Sınav saatinden önce cihaz ve internet kontrollerinizi yapmanız yararınıza olacaktır.
Sınavlara ilişkin tüm detaylar LMS’de ayrıca duyurulmuştur. Sınavlarla ilgili duyuruları ve kılavuzları dikkatlice okumanız başarınız için çok önemlidir.

Eklenme Tarihi:   25 Kasım 2020 Çarşamba