Shift Up’19 Kayıtları Başladı

Tüm girişimcilik ekosisteminin buluşma noktası olmaya aday Shift Up, beş yıldır olduğu gibi bu yıl da girişimci adayları ve yatırımcıları ağırlayacak.

4 Mayıs 2019 tarihinde Cemil Bilsel Konferans Salonun'da düzenlenecek olan Shift Up’19’da girişimcilik, yapay zeka, finansal teknolojiler, e-ticaret, e-spor, girişim sermayesi, melek yatırım, online oyun, mobil uygulamalar ve daha birçok konu ele alınacak. Bunun yanı sıra hızla değişen girişimcilik ekosistemindeki güncel gelişmeler, ekosistemin önemli isimleriyle tartışılacaktır.

Etkinliğin ‘Startup Garden’ alanında genç girişimciler, potansiyel yatırımcı ve kullanıcılarla buluşacak böylelikle öğrenciler çeşitli Startup’larda staj yapma fırsatı da yakalayarak uzmanlık alanlarını tanıyacaklardır.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve kayıt adresine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eklenme Tarihi:   15 Mart 2019 Cuma