İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

“LGS ve YKS’ye hazırlıkta eğitime ara vermiyoruz”

Koronavirüs salgınına Türkiye’de kolejlerin hassasiyetle yaklaştığını ifade eden Gökkuşağı Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gayretli, “Tüm uzaktan eğitim planlamaları yapıldı ve eğitimlere başlandı. LGS Ve YKS’ye hazırlıkta eğitime ara vermiyoruz” diye konuştu.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimleri tarafından sürekli ve güncel bilgilendirmelerin yapıldığını belirten Gayretli, “Çocuklarımız ve ailelerimiz önemli. Onların bu süreçte zarar görmemesi için elimizden geleni yapıyoruz, yalnız bırakmıyoruz. Psikolojik desteklerimiz online olarak da devam ediyor” dedi.

“ERTELEMEYE GEREK KALMAYACAK ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ulusa Sesleniş konuşmasına atıfta bulunan Gayretli, “Cumhurbaşkanımız LGS ve YKS sınavları konusuna da değindi. Alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında YKS ve LGS soru hazırlama sürelerinin uzayabileceği ve bu nedenle de YKS ve LGS sınavlarının ertelenebilme ihtimali de var, fakat biz tüm uzaktan eğitim planlamalarını yaptık ve eğitimlere başladık.  LGS ve YKS'ye hazırlıkta eğitime ara vermiyor, herhangi bir ertelemeye gerek kalmayacak şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.

“EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER”

Çocukların ve ailelerin psikolojik olarak yıpranmaması için rutin ders programlarının yanında, ailelerin çocuklarıyla verimli zaman geçirmesi için de çalışmalar yaptıklarını söyleyen Gökkuşağı Kolejleri Yönetim Kurulu Üyesi Şule Gayretli ise,  “Çocuklar derslerin haricinde, evde verimli zaman geçirmeli. Gelişimlerine katkı sağlayacak birçok aktivite, etkinlik ve oyun programlarını ailelerle paylaştık. Çocuklar ve aileleri hem keyifli vakit geçirerek eğlenecek, hem de eğlenirken öğrenecek” şeklinde konuştu.

“LGS ve YKS’ye hazırlıkta eğitime ara vermiyoruz” Eklenme Tarihi: :   22 Mart 2020 Pazar

Sürdürülebilirlik çalışmalarına önem ver...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık Projesinden Sor...

Eklenme Tarihi: :   29 Mart 2024 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı


ABET AQAS AHPGS