İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

2011 - 2012 Mezuniyet Törenimizi Büyük Çoşku ile Kutladık.

 

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak 2011-2012 Eğitim-Öğretim döneminde mezun ettiğimiz 1205 öğrencimizi muhteşem bir törenle uğurladık.
 
25 Haziran Pazartesi günü, Ataköy Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet törenimizde konuşma yapan Mütevelli Heyet Başkanımız Abdülkadir Gayretli, “Biz gençlerle yola çıktık. Umutlarımızı hep gençlere bağladık. Çünkü gelecek ancak gençlerle mümkün. Gelişimde gençlerle mümkün” dedi.
 
Gençlerle birlikteliğimizi mezuniyet sonrası da devam ettireceğimizi belirten Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner, “Hayata atıldıkları bu andan itibaren biz yanlarında olmaya her zaman devam edeceğiz. Bu gururu sadece öğrencilerimiz değil anne ve babaları gibi bizlerde yaşıyoruz. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.
 
Törenimize katılan YÖK Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek ise öğrencilerimize, “ Yeni Hayatlarınızda Başarılar diliyorum, Sizler bizim en güçlü geleceğimizsiniz ve sizlere güveniyoruz” dedi.
 
Törenin en ilginç anlarından biri ise Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunu öğrencimiz Tuğba Yağcı’ya yapılan evlilik teklifi oldu. Tören sırasında sahneye çıkarak mikrofonu alan sevgilisi Emrah tarafından evlilik teklifi yapılan Tuğba Yağcı ilk anda neye uğradığını şaşırdı. İzleyenlerin şaşkın bakışları arasında, anne ve babasının izniyle evlilik teklifini kabul ettiğini söyleyen Yağcı’ya yüzüğü yine sevgilisi tarafından sahnede takıldı.
 
İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Genç Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

2011 - 2012 Mezuniyet Törenimizi Büyük Çoşku ile Kutladık. Eklenme Tarihi: :   14 Ocak 2013 Pazartesi

İGÜ, Irak’ta öne çıkan 4 üniversite ile ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Irak’ta bulunan Alnoor Üniversitesi, Nort...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Sağlık Haftası’nda “Benim Sağlığım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Dünya Sağlık Haftası vesilesiyle Rektör P...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS