İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Endüstri Mühendisliği Kulubü İŞ İŞTEN GEÇMEDEN Etkinliği Fakültemizde Yapıldı.

 

Endüstri Mühendisliği Kulübü Seminer Dizisinin ikincisi olan “İŞ” İşten Geçmeden! 6 Aralık Perşembe günü gerçekleşti. Yoğun ilgi gören seminere diğer üniversitelerden de gelen öğrencilerle yaklaşık 250 kişi katıldı.
 
Manivela Akademi ortaklığı ile gerçekleşen seminerin ana konuları girişimcilik ve kariyer olan olurken konukları “20’li Yaşlarda Girişimci Olmak” konulu oturum ile M3WORKS den Erdem GENÇ, Young Ceo Club dan Ömer NART, “İş Dünyasında Başarı Adımları” konulu oturum ile TOBB Genç Girişimciler Başkanı Fatih UYSAN, “İnsanları Etkileme Sanatı ve İletişim” konulu oturum ile TRT1 İyi Fikir programı sunucu ve “Hadi Konuşalım” isimli kitabın yazarı Esra HARMANDA son olarakta “Kariyerin Yol Haritası” konulu oturum ile de TAV Holding İK Müdürü Didem ORAL oldu. Çok verimli geçen seminerden konuklarımız çok memnun bir şekilde ayrılırken öğrencilerimiz ise 1 adet katılım sertifikası, 2 adet eğitim sertifikası olmak üzere 3 adet sertifika ile ayrıldı.

Endüstri Mühendisliği Kulubü İŞ İŞTEN GEÇMEDEN Etkinliği Fakültemizde Yapıldı. Eklenme Tarihi: :   14 Ocak 2013 Pazartesi

60’ıncı Kütüphane Haftası'nda Rektör Pro...

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında İs...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma

Bulmacalardan esinlenen göz alıcı eserle...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafınd...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS