İstanbul III. Paramedik Günü Çalıştayı

24 Aralık 2012 Tarihinde Paramedik Derneği, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğ ve Gelişim Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen İstanbul III. Paramedik Günü Çalıştayı Ali Emiri Kültür Merkezi'nde yapıldı. Çalıştayın açılış konuşmasını İstanbul İl Sağlık Md. Yr. Doğaç Niyazi Özüçelik yaptı. Ardından sırasıyla Üniversitemiz SBYO Müdürü Dr. A.Yüksel Barut, Paramedik Derneği Bşk. Umut Uğurel ve İstanbul 112 Başhekimi Dr. M. Fatih Sabuncu katılımcılara sektörün gelişim süreci, sorunların, çözüm önerileri ve çalıştayın amacı içerikli konuşmalarını yaptılar. Daha sonrasında ise sektörden uzman hocalar ve öğrencilerin oturumları gerçekleşti. Katılım oranının 300 kişi civarında gerçekleştiği çalıştay katılımcıların soru, görüş ve önerileri ile sonlandı.

Düzenlenme Tarihi: 14.01.2013