THY’nı Ziyaret Ettik

İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü iyilerle çalışmaya, iyileri tanımaya devam ediyor. 29 Kasım Perşembe günü yapılan teknik gezinin adresi Avrupa’nın en iyi hava yolu olan Türk Hava Yolları’ydı. THY’nin teknik kısmına yapılan gezide uçakların bir çok bölümleri hakkında ayrıntısı ile bilgi alındı. Çalışma koşulları ve hatasız çalışmanın büyük önemi vurgulandı. Bunların yanında BOEING 737-800 uçağını da yakından inceleme fırsatı bularak teknoloji harikaları olan uçaklara olan ilgimizi arttı.  Endüstri Mühendisliği öğretim görevlilerinden Yrd. Doç. Dr. Didem Yılmaz’ın gözetimindeki çok keyifli ve bir o kadar da öğretici olan gezimize Endüstri Mühendisliği öğrencileri yanında Mekatronik Mühendisliği öğrencileri de katılım gösterdi.

Düzenlenme Tarihi: 14.01.2013