İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Duyuru

İGÜ'den TÜBİTAK 1001 Proje Başvurularına Destek

Kıymetli Araştırmacılarımız,

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülmekte olan 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı'nın 2023 yılı 1.dönem başvuruları 30 Ocak tarihi itibarıyla https://ardeb-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başlanmıştır. Çevrim içi başvurunun tamamlanması için son tarih 3 Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti üniversitemizin proje potansiyelini daha güçlü kılmak amacıyla TÜBİTAK 1001 Proje başvurusunu yürütücü olarak gerçekleştirmiş olan İGÜ öğretim üyesine teşvik ödülü verilmesini uygun görmüştür.

NOT: Başvuru öncesinde BAP-K Web Sitesinde Formlar kısmında bulunan BAP-K Araştırma Projesi Başvuru Takip Formu tablosunu doldurup BAP Koordinatörlüğüne ulaştırmayı unutmayınız. Projenizin e-imza süreci tablonun BAP-K'ya teslim edilmesinin ardından tamamlanacaktır. 

Üniversitemizin araştırma potansiyeline destekleriniz için teşekkür eder, başvuru yapacak tüm araştırmacılarımıza başarılar dileriz.

Eklenme Tarihi:   6 Nisan 2023 Perşembe

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programl...

Eklenme Tarihi: :   22 Mart 2024 Cuma

Öğretim Elemanı Alım İlanı-18.03.2024

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS