İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi'nin İlk Sayısı Yayınlandı!
				 Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri ile İlgili Genel Bir Değerlendirme 
				Sayfalar 1 - 17 Arda ÖZTÜRKCAN, Sıla ACAR
				 Bebek Mamaları ve Tahıl Bazlı Çocuk Gıdalarında Genişlemiş Spektrumlu Β-Laktamazlar (GSBL) Üreten Enterobacteriaceae ve Cronobacter Spp. Araştırılması 
				Sayfalar 19 - 32 Pınar CAVA GÜMÜŞ, İsmail Hakkı TEKİNER, Burcu ÇAKMAK, Zeynep TACER CABA, Haydar ÖZPINAR
				 Yoğun Bakımdaki Sağlık Çalışanlarının Hasta Yakınlarıyla Olan İletişiminin Araştırılması 
				Sayfalar 33 - 47 Dilek BAYKAL, Sema KOÇ TÜTÜNCÜ
				 İnsan Sağlığına Nütrigenetik Bir Bakış: Yağ Asiti Desatüraz Enzimleri (FADS) Kodlayan Genlerde Tek Nükleotid Polimorfizmleri 
				Sayfalar 49 - 58 İsmail Hakkı TEKİNER, Nuray ŞENGÜL, Bakiye Nur VARLI, Elif KESTİR, Leila Mehdizadeh TAPEH, Simge KAYA
				 Kısaca D Vitamini 
				Sayfalar 59 - 69 Başak Gökçe ÇÖL, Eda Merve KURTULUŞ, Fuzail Mohammed MAJOO
Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2017 Cuma
 
                     
                     
                     
                 
                     
                     
                