İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

GastroBahçe Kulübü’nden Ekolojik Gezi

   Üniversitemiz GastroBahçe Kulübü öğrencileri, 09 Nisan 2017 Pazar “Narköy Ekolojik Çiftliği” Kandıra-İzmit’e günübirlik bir gezi yaptılar.  

     Yaklaşık 35 Öğrenci ve Kurum personeli, Narköy Çiftliğinde dolu bir gün geçirdiler. Kulübün Danışman Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner; gezinin amacının öğrencilerin bir organik tarım çiftliğini yerinde görmeleri, kuruluş-işleyiş ve aktiviteler hakkında bilgi edinme ve görgülerini artırmak olduğunu ifade etti.

     Öğrenciler, gezi programı kapsamında süt reçeli atölye çalışması yaptılar, deneysel mutfağı ziyaret ettiler, uzman kişilerin verdikleri semineri dinlediler ve ekolojik çiftlik yönetimi hakkında bilgi aldılar. Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer’in eşlik ettiği GastroBahçe Kulübü öğrencilerimiz, bu ve benzer faaliyetlerine devam edeceklerini, ekolojik tarımın ve yetiştiriciliğinin Ülkemiz ve Dünya bakımından önemini daha iyi anladıklarını, ileride mesleklerini icra ederken bu alana daha fazla yoğunlaşacaklarını paylaştılar.

GastroBahçe Kulübü’nden Ekolojik Gezi Eklenme Tarihi: :   11 Nisan 2017 Salı

Beklenen An Geldi: Ek Tercih Dönemi Başl...

Üniversite hayali kuran adaylar için ikinci bir fırsat kapısı aralanıyor. 2...

Eklenme Tarihi: :   24 Eylül 2025 Çarşamba

“Geleceğin Becerileri” Dersi Türkiye’de ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, Türkiye’de ün...

Eklenme Tarihi: :   24 Eylül 2025 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS