İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ, İtalya’da değerlendirme toplantısına katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin stratejik ortağı olduğu “New Opportunities Of Employment For Social İnclusion Of Women With Disabilities” isimli Avrupa Birliği Erasmus+ Projesi’nin 2’nci değerlendirme toplantısı 1-4 Temmuz 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Torino kentinde tüm ortakların katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının ev sahipliğini Istituto Dei Sordi Di Torino kurumu üstlendi. Toplantının katılımcıları aynı zamanda ev sahibi tarafından organize edilen, engelli kadınların iş arama ve iş bulma fırsatlarını artırıcı yöntemlerin anlatıldığı kısa süreli bir eğitim programına da dâhil oldular.
 
Gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni temsilen Proje Koordinatörü Melike Çetin, Kariyer Geliştirme Müdürü Öğr. Gör. Fırat Demirkol, Fizyoterapi ve Ergoterapi alanında engellilere yönelik çalışmaları ile Dr. Gülşah Kınalı katılım gösterdi.
 
Ekim ayında başlayan ve amaçları doğrultusunda birinci fazı başarı ile tamamlanan projenin 3’üncü değerlendirme toplantısı 28-29 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İstanbul’da yapılacaktır.

İGÜ, İtalya’da değerlendirme toplantısına katıldı Eklenme Tarihi: :   12 Temmuz 2019 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Ek Tercih...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ek tercih tarihleri v...

Eklenme Tarihi: :   19 Eylül 2025 Cuma

İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Düzce...

Havacılık, uzay ve teknoloji alanında dünyanın en büyük festivallerinden bi...

Eklenme Tarihi: :   18 Eylül 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS