İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Öğrenciler ALKEV kermesine katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Gastronomi Bölümü öğrencileri, Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Okullarının geleneksel kermesinde ilk ve anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen birliktelikte, İGÜ öğrencileri, Alkevli öğrencilerin ve ailelerinin katıldığı yeni yıl konseptli kermeste "Ginger Bread House Atölye Çalışması" gerçekleştirdiler. Minikler ile birlikte temsili bir köy inşa eden öğrenciler, çocuklar ve ailelerinden gelen gastronomi mesleği hakkında merak edilen soruları yanıtladılar.

Kermesten elde edilen tüm gelirin sosyal sorumluluk projeleri için kullanılacağı faaliyetin sonunda ALKEV Okulları Yönetimi, Öğr. Gör. Tolgahan Tabak ve UBYO Gastronomi Bölümü öğrencilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, bu tarz etkinliklere katılımın, İGÜ ve Gastronomi Bölümünü tanıtmak, insanları bilinçlendirmek ve gençlere sosyal sorumluluk bilincini aşılamak açısından önemli olduğunu, bu yıl ve gelecek dönemlerde bölüm öğrencilerinin bu gibi faaliyetlere daha çok katılacaklarını, daha fazla proje üreteceklerini ifade etti.

Öğrenciler ALKEV kermesine katıldı Eklenme Tarihi: :   17 Aralık 2018 Pazartesi

İstanbul Gelişim Üniversitesinden Kritik...

Türkiye’nin üç büyük şehri olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de konut fiyatlar...

Eklenme Tarihi: :   31 Temmuz 2025 Perşembe

Asya’nın Başarılı Rover Takımı İGÜ TTO’d...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ TTO), 29 Temmuz...

Eklenme Tarihi: :   30 Temmuz 2025 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS