İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Öğrenciler münazara yeteneklerini sergiledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Medya ve İletişim Bölümü’nün her sınıfından 4’er öğrencinin katıldığı münazara etkinliği sona erdi. 2 gün boyunca devam eden etkinliğin kazananı 3’üncü sınıf öğrencileri oldu.

Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Bülent Öner’in organizasyonunda öğrenciler arası münazara etkinliği gerçekleştirildi. 1’inci sınıfların 3’üncü sınıflar ile kürtaj konusunu, 2’nci sınıfların 4. sınıflar ile ötenazi konusunu münazara ettiği etkinlik yarı final ve final aşamaları ile toplam 2 gün sürdü. Münazara finalinde 3’üncü ve 4’üncü sınıflar ‘idam’ konusu ile karşı karşıya geldi.  Finalde kazanan 3’üncü sınıflar ve temsilci öğrencileri Berna Keflioğlu, Ayşe Mine Atabey, Aslıhan Bayram, Dilara Tekin oldu.

Öğrencilerin yıl boyunca edindikleri münazara yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu etkinlik, güncel örnekler, kültürel referanslar ve kuramcıların düşüncelerine dayanan savlar ile gerçekleştirilen savunma ve çürütmeler, münazara konularında farklı bakış açılarının görülmesine de olanak tanıdı. 

Öğrenciler münazara yeteneklerini sergiledi Eklenme Tarihi: :   8 Mayıs 2019 Çarşamba

İstanbul Gelişim Üniversitesinden Kritik...

Türkiye’nin üç büyük şehri olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de konut fiyatlar...

Eklenme Tarihi: :   31 Temmuz 2025 Perşembe

Asya’nın Başarılı Rover Takımı İGÜ TTO’d...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ TTO), 29 Temmuz...

Eklenme Tarihi: :   30 Temmuz 2025 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS