İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri kariyerlerine teorik dersler yanında sosyal hayatlarındaki uygulamalar ile de hazırlanıyor.
Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak nezaretinde “Menü Planlama ve Maliyet Yönetimi” dersi öğrencileri İstanbul'un yiyecek-içecek alanında faaliyet gösteren marka işletmelerini ziyaret ederek, dersin uygulaması hakkında tecrübeleri kişilerden bilgi alıyorlar.
Mendels Chocolatier Akaretler’i ziyaret eden öğrenciler, Mendels Choclatier – Lokmata ve Matilda'nın kurucusu Atahan Yersel ile tanışıp, kariyerleriyle ilgili önerileri dinledi.
Eklenme Tarihi: : 15 Ekim 2018 Pazartesi
Yükseköğretim Kurulu tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendi...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencileri, gastronomi alanında Türkiy...