İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Uluslararası öğrenciler ilk Türkçe sertifikalarını aldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Türkçe ve Yabancı Diller Uygulama ve Araştırma Merkezi (İGÜTÖMER) uluslararası öğrencileri aldıkları Türkçe eğitimi sonunda sertifikalarına kavuştu.

İGÜTÖMER tarafından düzenlenen törenle uluslararası öğrencilere aldıkları Türkçe eğitimi sonunda Türkçe C1 sertifikaları verildi. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İGÜTÖMER Müdürü Şahin Gök, bir dili bilmenin kültürel bir akrabalık meydana getirdiğine vurgu yaparak Türkçe eğitimlerini sertifikalandırmanın önemli bir işlevi olduğuna değindi.   

Açılış konuşmasının ardından törenin konuğu İGÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Bayram tarafından uluslararası öğrencilere ilk sertifika taktim edildi.

Uluslararası öğrenciler ilk Türkçe sertifikalarını aldı Eklenme Tarihi: :   30 Nisan 2019 Salı

Uluslararası İş Birliğinde Yeni Adım: İG...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, uluslararasılaşma vizyonu doğrultusunda akad...

Eklenme Tarihi: :   30 Nisan 2026 Perşembe

İGÜ Akademisyeninden Uluslararası Başarı...

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hakan Yıldırım,...

Eklenme Tarihi: :   29 Nisan 2026 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS