İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Yerel lezzetlerin Sunulması

Yerel lezzetlerin Sunulması

Proje Koordinatörleri: Prof. Dr. Hasan Yetim , Arş. Gör. Burcu Yaşar, Arş. Gör. Fatih Bozkurt

Zaman: 3 Mayıs 2017

Etkinlik Yeri: Güzel Sanatlar Fakültesi Kampüs Alanı
 

Etkinlik Açıklaması:   Türkiye'nin değişik bölgelerine ait yemekler öğrenciler tarafından hazırlanmış ve Tasarım Günleri Festivali katılımcılarına sunulmuştur.

Yerel lezzetlerin Sunulması Eklenme Tarihi: :   13 Ekim 2017 Cuma

YÖK 2025 Raporu Açıklandı: İGÜ’nün Çok B...

Yükseköğretim Kurulu tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendi...

Eklenme Tarihi: :   23 Aralık 2025 Salı

Türk Mutfağını Dünya Sahnesine Taşıdılar...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencileri, gastronomi alanında Türkiy...

Eklenme Tarihi: :   22 Aralık 2025 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS