İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

“Pirge, gastronomi öğrencileri ile bir araya geldi”

Türkiye'nin tüm bıçak ve kesici alet ihracatının %85'ini gerçekleştiren “Pirge” firması İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin yeni kampüsü Gelişim Kule konferans salonunda konuk edildi.

Öğretim Görevlisi İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen etkinlikte Pirge firması Genel Müdürü Tankut Paçacı ve Şef Sadık Doğan, UBYO Gastronomi, GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile MYO Aşçılık Programı öğrencilerine bıçaklar, tasarım ilkeleri ve kullanım yerleri hakkında yaklaşık 2 saat süren bir seminer verdi.

Herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen seminerin bitiminde UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından misafirlere eğitime verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.


“Pirge, gastronomi öğrencileri ile bir araya geldi” Eklenme Tarihi: :   19 Ekim 2018 Cuma

Bayram Sofraları Risk Taşıyor: İGÜ’lü Uz...

Bayram sofralarının zenginliği ve gün boyunca yapılan ikramlar, Ramazan ayı...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2026 Çarşamba

Gastronomi Eğitiminde Dijital Dönüşüm: İ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve inovas...

Eklenme Tarihi: :   17 Mart 2026 Salı


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS