Gastro Talks-7 Etkinliğine Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya Katılacak

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve MYK Gastro Arena iş birliğinde düzenlenen Gastro Talks programı, gastronomi dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmeye devam ediyor. "Gastro Talks-7" etkinliği, bu kez "Türk Gastronomisinde Marka Kimliği Oluşturma Süreci ve Derecelendirme Kuruluşlarının Önemi" başlığıyla gerçekleşecek.

Gastronomi Bölümleri Koordinatörü Doç. Dr. Serdar Egeli'nin moderatörlüğünde düzenlenecek etkinliğin konuşmacısı, MYK Gastro Arena'nın kurucusu ünlü şef Mehmet Yalçınkaya olacak.

Türk gastronomisinin marka kimliği oluşturma sürecine dair önemli perspektiflerin paylaşılacağı etkinlik, katılımcılara sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip etme fırsatı sunacak.

27 Aralık Çarşamba günü, J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

: 27 Aralık 2023
: 11.00
: J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu

gastro talks-7

Eklenme Tarihi:   26 Aralık 2023 Salı

MSCA 2024 Çağrıları Konferansı Hk.

Eklenme Tarihi: :   9 Mayıs 2024 Perşembe

4. Patentle Türkiye Üniversiteler Patent...

Eklenme Tarihi: :   8 Mayıs 2024 Çarşamba